+ Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1
    Zarząd Awatar jarek33
    Imię
    Jarek
    Model
    MKIII i MKIV
    Silnik
    2.0 TDDI i1.6 ecoboost
    Od
    04 Mar 2006
    Mieszka w
    Świdnica

    Brak napięcia w gniazdach 12V

    No i nadszedł ten moment podłączenia telefonu w aucie.
    Podnoszę podłokietnik wkładam ładowarkę i zonk nie działa, wpinam w tylne gniazdo 12V i nic
    Podłączam pod zapalniczkę i telefon ładnie się ładuje
    I teraz pytanie gdzie znajdę bezpiecznik od tego/tych gniazd


  2. # ADS
    Reklama
    Od
    25/05/2012
    Mieszka w
    Forum
    Posty
    Many
     

  3. #2
    Pochłaniacz prostych Awatar Marcinus_1
    Imię
    Marcin
    Model
    MKIV
    Silnik
    163km w Buisness edycji
    Od
    16 Apr 2012
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Jak pytasz o mk4 to jest wtyczka w tunelu. Trzeba rozebrac plastiki obok lewarka.

  4. #3
    Zarząd Awatar jarek33
    Imię
    Jarek
    Model
    MKIII i MKIV
    Silnik
    2.0 TDDI i1.6 ecoboost
    Od
    04 Mar 2006
    Mieszka w
    Świdnica
    Cytat Zamieszczone przez Marcinus_1 Zobacz posta
    Jak pytasz o mk4
    Tak
    dziś rozebrany tunel i zonk
    wtyczka jest kable są ale do wtyczki nic nie dochodzi
    książka spis bezpieczników i nawet nie mam wpiętego bezpiecznika a prąd jest
    dwa kabelki przeciągnięte do tunelu i już cieszę się dodatkowym zasilaniem w gniazdkach


  5. #4
    Pochłaniacz prostych Awatar Marcinus_1
    Imię
    Marcin
    Model
    MKIV
    Silnik
    163km w Buisness edycji
    Od
    16 Apr 2012
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Poszukaj lepiej tej wtyczki. O ile pomietam to po lewej stronie tunelu jest. Moze ktos cos robil i sie wtyczka gdzies zapodziala

    ---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

    Własnie widzialem ze szukasz kabla aux.
    Masz USB w schowku (pod łokciem)

  6. #5
    Zarząd Awatar jarek33
    Imię
    Jarek
    Model
    MKIII i MKIV
    Silnik
    2.0 TDDI i1.6 ecoboost
    Od
    04 Mar 2006
    Mieszka w
    Świdnica
    Cytat Zamieszczone przez Marcinus_1 Zobacz posta
    Masz USB w schowku (pod łokciem)
    tak ale nie podpięte puste gniazdo bez żadnych kabli
    jest tylko samo gniazdo pod mini jacka z kablami


    Cytat Zamieszczone przez Marcinus_1 Zobacz posta
    Poszukaj lepiej tej wtyczki
    brak jej szukałem zaglądałem świeciłem i nic


Podobne wątki

  1. [MkIV] Brak napięcia na złączu OBD
    By aleksanderu1988 in forum Elektryka
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 05-10-2016, 22:39
  2. [MkIV] Brak napięcia w gniazdach zapalniczki
    By adeczek in forum Elektryka
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 13-07-2015, 15:15
  3. [Duratec] Brak napięcia na cewce
    By sebix3 in forum Silnik - Zetec, Duratec rzędowy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 23-04-2013, 01:21
  4. [MkIII] brak napięcia na bezpieczniku
    By ad in forum Elektryka
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-03-2012, 19:35
  5. [MkII] Brak napięcia po stacyjce
    By Daniel_82 in forum Elektryka
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 14-11-2009, 18:29

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów