+ Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. #1
    Kursant Awatar skot
    Imię
    Szymon
    Opis
    Mondeo mkII 2.0 LPG aut.
    Od
    17 Sep 2011
    Mieszka w
    Krotoszyn

    Radio nie odtwarza MP3 z pandriva

    Witam w moim s-maxie z 2009 mam dziwny problem z audio.
    Podpinam pandriva z MP3 do gniazda w schowku. Converse+ widzi pliki wybieram jakiś plik i klikam ok na kierownicy, nic się nie dzieje ekran na Converse przeskakuje na line in a radio milczy.

    Ale jak podpinam telefon przez jacka to na aux ładnie gra.

    W czym może być problem?

    Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

  2. # ADS
    Reklama
    Od
    25/05/2012
    Mieszka w
    Forum
    Posty
    Many
     

  3. #2
    Moderator MKP Awatar jarek33
    Imię
    Jarek
    Model
    MKIII i MKIV
    Silnik
    2.0 TDDI i1.6 ecoboost
    Od
    04 Mar 2006
    Mieszka w
    Świdnica
    Może zacznij od podania jakie radio
    To może coś więcej się wymyśli

  4. #3
    Kursant Awatar skot
    Imię
    Szymon
    Opis
    Mondeo mkII 2.0 LPG aut.
    Od
    17 Sep 2011
    Mieszka w
    Krotoszyn
    Oj pominąłem ten fakt radio CD 6000

    Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

  5. #4
    Moderator MKP Awatar jarek33
    Imię
    Jarek
    Model
    MKIII i MKIV
    Silnik
    2.0 TDDI i1.6 ecoboost
    Od
    04 Mar 2006
    Mieszka w
    Świdnica
    może nich znawcy się wypowiedzą
    Ostatnio edytowane przez jarek33 ; 09-04-2018 o 15:49

  6. #5
    Kursant
    Imię
    Mariusz
    Model
    MK3 / MK4
    Silnik
    1.8 125KM / 2.0 145KM
    Od
    06 Jan 2015
    Mieszka w
    Warszawa
    @skot próbowałeś inny pendrive? albo ponowne go sformatowanie na VFAT?

  7. #6
    Kursant Awatar skot
    Imię
    Szymon
    Opis
    Mondeo mkII 2.0 LPG aut.
    Od
    17 Sep 2011
    Mieszka w
    Krotoszyn
    Dwa różne próbowałem na jednym pokazuje na drugim tylko wykrywa a nie pokazuje co na nim jest.
    Próbowałem ntsf i FAT na FAT wykrywa na ntsf nie widzi nic .

    Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka


    Edit:

    A może być tak że moduł BT jest podpięty pod USB i zegary a nie jest podpięty pod radio? Dawało by to takie objawy?
    Ostatnio edytowane przez skot ; 09-04-2018 o 21:55

  8. #7
    Kursant Awatar skot
    Imię
    Szymon
    Opis
    Mondeo mkII 2.0 LPG aut.
    Od
    17 Sep 2011
    Mieszka w
    Krotoszyn
    Dodaje filmik może ktoś coś wymyślihttps://youtu.be/d8kwlgANwWA

    Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

Podobne wątki

  1. [MkIII] Czy radio c6000 odtwarza mp3?
    By Lukasz2.0 in forum CarAudio
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 09-06-2014, 22:48
  2. Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 24-07-2008, 01:20
  3. [MkIII] Czy radio Sony na 6 płyt odtwarza MP3 ?
    By Pablo81 in forum CarAudio
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 22-09-2006, 14:23

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów